22 Nisan 2013 Pazartesi

Real Techniques Fircalar ve Cloud10beauty Alisverisim




Bu fircalar ilk ciktigindan beri annemle savastaydik, o almak istiyor ben vazgeciriyorum. "Aa olmaz anne, zaten Mac fircalarimiz var, gerek yok. Mac'ten daha iyi firca bulabilir misin, bu isin piri onlar " diye diye kadini yedim her seferinde. Sonra bloga geri donus yaptim ve okudugum her blogda bu fircalardan gordukce merak duygum agir basti :)
Hemen hangi siteden siparis edildigini ogrendim, yurtdisi alisverisinde gerilen bana bile kolay geldi sitesi... Cloud10Beauty ! Kendisi bir Irlanda sitesi.


Birkac gun istedigim urunlerin stoga girmesini bekledim, zaten form doldurmustum stoga girince mail geldi. Ilk sefer butun gun arabadaydim, oglen mail geldi, eve gidince bakarim dedim. Aksam girdigimde urunler coktan bitmisti yine :) Ikinci sefer yine mail geldi, aha dedim bu sefer kacirmam! Annecigimle kendime ortak siparis verdim sanal kartimdan. Hani tanimadigimiz site sonucta, gercek karti vermeyeyim sanaliyla yapalim.

Urunlerim yukaridaki ici kabarcikli pakette geldi. Bu siteden kimisi cok memnundu, kimisi urunlerim yola cikmadi dedi, kimisi mailden cevap bile vermiyorlar dedi... Aslinda urktum ne yalan soyliyeyim, sonra dedim ver siparisi unut. 5 gun icerisinde evime geldi! Ben 10 gunde bekliyordum halbuki.

Tek bir sorum var? Herkes shipping 5 euro diyip duruyor, ben gayette 8.95 euro odedim yani. Agirliga veya urun sayisina gore mi degisiyor bilmiyorum. Acikcasi siteyi arastirmaya usendim :) Adresi yazarken mi bir trik var anlamadim gitti.


Siparisimi verdikten sonra mail attim ve paketimin ustune Artistic Brushes yazar misiniz dedim. Tabii aliskinlar herhalde, hemen mailime geri donup "Tabii ki yazariz, hatta baska bir ricaniz var midir?" bile dediler.



Gelelim siparisimin icerigine: 2 adet Expert Face Brush, 2 adet Blush Brush ve 1 adet de Stippling Brush. Fircalari anne kiz payi yaptik, Stippling de anne olarak agirligini koyan annecigime gitti :)


Henuz fircalarimla oynayamadim, firsat olmadi soyle guzel bir makyaj yapmaya. Ama genel olarak begendim. Bu kadar zamandir kadincagizi inlettigime degmedi :) Gercekten guzel ve kaliteli fircalarmis, kimisi hic yumusak degil fln diyordu bazi yabanci bloglarda ama yok annem gayet de yumusak. Bakiniz alttaki foto...


Bunlar da 5 urune karsilik secmemi istedikleri 3 sample. Firca temizleme suyu, fisfisli vucut spreyi ve sac urunu sectiydim. Zaten sample stoklari surekli degisiyor, mesela demin baktim bu yaziyi yazarken, bambaska seyler var.



Tek tek firca yazisi gelecek tabii ki ama once bu yaziyla size alisverisimden bahsedeyim istemistim. Genel olarak begendim mi BEGENDIM! Iyi ki de aldim, fazla firca goz cikarmaz, ayila bayila kullanirim :)

2 yorum:

  1. Güle güle kullanın;) artistİc brush yazar mısınız yazısını nasıl yazdınız bana da yardımcı olur musunuz:)ingilizcem çok fena da:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ki :) iletisim maillerine "can you write artistic brushes on my package? " yazarsaniz zaten direk tabii ki diye mail atiyorlar, alismis adamlar :)

      Sil