2 Nisan 2013 Salı

Physicians Formula PH Matchmaker Bronzer




Daha once Physicians Formula markasindan bir urunum olmamisti. New York'a gittigimde alayim demistim ama kismet olmadi, alacak oyle cok sey vardi ki ona sira gelmedi :) Sevgili Kavala bu bronzeri tanittiginda mutlaka almaliyim dedim. 


Internette soyle bir gezindim ve MissPera'da buldum kendisini. Ustelik Markafoni indirimiyle gercekten ucuza geldi bana. Cumartesi aksamustu verdigim siparis sali sabahi elime gecti. Gayet guzel, Misspera'ya karsi nedensiz bir soguklugum vardi, gecti gitti :) 


Yurtdisinda bir acik rengi daha var fakat ulkemize getirmemisler onu. Burada sadece tek renk bronzer mevcut.





Ambalaji ucuz goruntu vermiyor, gayet saglam ve cantaniza rahatlikla atabilirsiniz. Saglam bir kilidi var, cantanizda acilmaz.


Gorsellik harika :) Cok afilli bir dizayn yapmislar. Eski zamanlarin isikli makyaj aynalari gibi...


Iste beni kalbimden vuran detay :) Aynanin saginda ve solunda varolan 2 adet isik. Fotografta boyle az gorundugune bakmayin, cok cok kuvvetli bir isik, hatta direk bakmayin gozunuzu rahatsiz eder. En guzel tarafi da kapak acildiginda isiklar yanmiyor, sag lambanin yaninda kucucuk bir ac kapa dugmesi var. Istediginiz an acip kapatabiliyorsunuz.


                    Bir alt kapagi actigimizda ise kucuk bronzer fircasini goruyoruz.


Genelde ben bu tur fircalari kullanmayi sevmedigim icin bunu da es gececegim. Ama kotu bir firca degil, yumusak. Zorda kalirsaniz rahatlikla kullanabilirsiniz.


Bronzerin etrafini cevreleyen desenleri goruyorsunuz, onlar kalici degil. Elinizle sildiginiz an gidiyor o piriltilar. Ben mesela hepsini oturup silecegim, oyle kullanmaya baslayacagim :) Zaten pofuduk bir bronzer fircasini ustune surdugunuz an silinip gidecek.


Sag tarafta ustten 2. ve 3. inci tanesine bakarsaniz elimle sildigimi farkedeceksiniz. Sadece uzerinden soyle bir gecmistim...


Elimde durusu ise bu sekilde.. Bakmayin bronzerin icindeki o piriltilarin elime gectigine, cok enteresan bir sekilde 1 dakika sonra uctu gitti onlar. Geriye cok tatli bir renk kaldi.


Yukaridaki fotoda hafif surmustum, asagidaki fotoda ise biraz daha fazla surdugumu gorebilirsiniz. Ben koyu bir rengin gelmesinden korkuyordum, cunku yurtdisindaki bloglarda acik renginin onlara koyu kaldigini ya da cok turuncumsu kaldigindan sikayet etmisler! Bize gonderilen urun mu farkli anlamadim ki :) Tamam turuncumsuluk var hafif ama oyle kotu bir goruntu asla olusturmuyor. Siz yine de almadan once eczanelerde gidip deneyin olmadi, kimde nasil duracagi hic belli olmuyor bu bronzlastiricilarin :)

Yanakta cok saglikli bir renk verdi bana, bir de ben acik tenliyim ustelik. Aldigima cok memnunum sahsen, bu yaz bu urunu cok kullanacagim. Kii aslinda ben tam bir Nars Laguna delisiyimdir, hatta bir ara size gostereyim dibini gordum :D Yasasinnn bir urunun de dibini gordum kardesim ahahahaha...


Bronzerdan bahsettik ama MissPera'dan da bahsedeyim, gelen kutu bu sekildedir.


                                         Icinde gayet korumali patpatlar vardi...



Bir de haftasonuna ozel bir kampanya vardi, alisveris yapanlara Lacoste canta gonderiyorlardi sanirim, tam emin degilim ilgilenmemistim dogrusu. Ama gelen canta gayet guzel, plaj cantasi olabilir. Malum bebekli kadinin ne zaman ne tasiyacagi belli olmuyor :)

3 yorum:

  1. Heyyyo beğemene sevindim, demiştim ben :D Güzel günlerde kullan bronzer kardeşim :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bi bronzer *.* Kullanıyor olsam bu yazıdan sonra bende alırdım :D
    Güzel günlerde kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi ben de bayildim bayildim, cok tatli dusunulmus. cok saol :)

      Sil