20 Nisan 2013 Cumartesi

Nuxe Reve de Miel Dudak Balmi

Nuxe Reve de Miel dudak balmini Kozmetik Markalar sitesinden almistim. Zaten oradan ve diger kardes sitelerinden yaptigim tum alisverislerimde cok memnun kaliyorum! Aradigim herseyi en uygun fiyata bulabiliyorum ve siparislerim genelde ayni gun kargoya verilip ertesi gun elimde oluyor... Harika!
Daha onceki Kozmetik Markalar alisverisi yazim icin TIK TIK!

Bu lip balm tam benim hayal ettigim gibi cikti, greyfurt ve balimsi kokulu, inanilmaz hos yapisi ve tedavi edici ozelligiyle bir numarali urunlerimden biri oldu bile! 


Nuxe markasindan su ana kadar goz kremi, el kremi ve bu urunu kullandim. Bence verimli bir marka.


Cam kavanozda gelen urun, ambalajiyla biraz hayal kirikligina ugratabilir kavanoz urunleri sevmeyenleri. Beni cok da rahatsiz etmiyor valla. Geceleri agzimdan nefes aldigim icin sabahlari kabus olur bana. Bir gece bile dudak bakimimi ihmal edeyim ve bir sey surmeyeyim, sabah kalktigim an kupkuru dudaklar bekler beni.


Bu urun sabah kalktigimda dudaklarima cok yaradi. Gun icinde benim kemirmemle ve yolmamla olan dudak yaralarimi da gecirdi, tedavi etti bir nevi.


Agir bir yapida degil, gayet surulebilir ve son olarak kokusu bir harika :) Insani rahatsiz eden bir koku degil bence... Degisik bir yapisi var, elinizi kavanoza daldirdiginizda sanki yumusacik kum, putur geliyor elinize. Ama dudaga surmeye basladiginiz an hic de kum veya putur olmadigini kesfediyorsunuz, o doku yok oluyor ve yerine yumusacik bir bitis sunuyor.. Bilmiyorum anlatabildim mi :)


Dedigim gibi ben Kozmetik Markalar sitesinden aldim, gayet de uygun fiyatli. Hatta surekli kampanyalar yapiyorlar, tadindan yenmiyor! Benim bittikce yeniden alacagim urunlerden biri oldu kendisi, basucumdan bir yere ayrilamaz yasak :)


2 yorum:

  1. nuxe ürünlerinden memnun olmayan nerdeyse yok. benim de bir tane edinmem lazım. güzel günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil