19 Nisan 2013 Cuma

Nars The Multiple Stick Orgasm Rengi


Nars Multiple Stick artik cogumuzun bildigi, Dunya capinda begenilen bir urun; aldigi ovguyu de hakediyor. Bende 3 rengi var su an; aydinlatici olarak kullanilan Coppacabana, cok tatli bir mercan rengi olan Portofino ve bugun anlatacagim Orgasm rengi...

Bu sticklerin kolayligina alisinca insan birakmak istemiyor dogrusu. Hem allik hem aydinlatici olarak kullanilabilen bu urun ayni zamanda goz ve dudak makyajinda da kullaniliyor! Ben Istanbul'dayken allik ve aydinlatici olarak kullandim cunku binbir cesit urunum varken gereksiz geldi fakat yolculukta cantama atip rahat ettigim dogrudur!



Nars Orgasm zaten cok begenilen bir renk, allik olarak elimde mevcut degil ama multiple stick hali de bir harika! Isilti severleri gayet tatmin edecek bir urun olan Orgasm, hafif seftalimsi rengiyle zaten cok begenilen bir urun. O hafif seftali renginin de bana cok yakistigini dusunuyorum. Ama isilti sevmeyenler hic yaklasmasinlar bu urune, mat bir gorunum vermedigi icin memnun kalmazlar sonra.


Klasik Nars siyah ambalajina sahip olan urun, cantada fln acilmaz gayet saglam. Tek kotu yani icindeki miktar bitmiyor bitmiyor :)


Mini minicik isiltilari gorebiliyor musunuz?


Tabii her iddiali urun gibi bunun da kivaminda kullanilmasi sart yoksa krem urunu dagitamazsaniz palyaco gibi gezersiniz valllahi ben soyliyeyim...


Kullanimi oyle rahat ki! Pit diye cizgi cekiyorsunuz ya da surmek istediginiz bolgeye pat pat dokunduruyorsunuz, bu kadar. Sonra ister fircayla ister parmaginizla hafifce dagitin olsun bitsin.

Fiyat konusunda guncel bir bilgim yok, 2 sene once 80-90 tl idi, simdi ne kadar oldu bilemiyorum. Ama icindeki urun sizi fazlasiyla memnun edecektir. Nars magazalarinda ve Sephora'larda bulabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Çok hoş bu ya :)) ama ben hemencecik bitiririm kesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ben de keske bitirebilsem ama bebekle makyaj yapmak pek mumkun degil cogu zaman :) eski halimi ozluyorum hehe

      Sil