15 Nisan 2013 Pazartesi

Karamel Saç Rengine Donus


Gecen haftadan beri blogu yine bosladim fakat mazeretim vardi! Homeland izliyordum :D Izlemediyseniz lutfen ama lutfen izleyin, topu topu 12ser bolumden 2 sezon zaten.. Eylule kadar nasil bekleyecegimi bilemiyorum!

Malum bahar geldi gelecek diyoruz, ben de kisin kendim boyadigim saclarima bir kuafor eli degsin dedim. Eski yillarda mutemadiyen kullandigim ve nickimin ortaya cikmasina sebep olan karamel saclarima geri donmek istedim. Bir de bu aralar uzun sactan yine bunalmistim, kestireyim rahat edeyim dedim.



Bu arada siz uzun sacli hatunlar sozum size! Bacim nasil dayaniyorsunuz o kadar uzatiyorsunuz? Nasil yikiyorsunuz, usenmiyorsunuz, nasil kurutuyorsunuz? Nasil bakim yapiyorsunuz? Sizin colugunuz cocugunuz yok mu, zaman bulabiliyor musunuz? Fenalik basmiyor mu? Cocuk saclariniza saldirmiyor mu, surekli cekistirmiyor mu? Sizin saclariniz evin bilumum yerlerine dokulup size fenalik getirtmiyor mu :)

Ben de tum bu sorularla bogusurken dedim kestir kurtul :) Yukaridaki fotoda ilk boya gununu goruyorsunuz. Bu arada fotolar Instagram'dan, mazur gorun artik... Kopkoyu sactan karamel rengine donmek icin sac rengi acildi tabi. Uzun zamandir gayet saglikli saclarin icine ettim boylece! Zaten sacim ince telliydi, simdi sac telim yarisi kadar kaldi... Gelsin sac bakim urunleri, maskeler, yaglar!

Kesimi de dumduz yapmasini istedim kuaforumden! Orta uzunluktaki saca neden dumduz kesim yaptirirsin zorla, onu da anlamadim ya neyse :) Beni 10 yasimdan beri taniyan ve inadimi bilen canim Ilker abim de madem bu kadar cok istiyorsun deneyelim peki aklinda kalmasin diye sesini cikarmadan kesti yazik :)



Ilk boyadan 2 hafta sonra. Karamel rengi artik guneste iyice turuncuya kacarken :) Zaten kuaforum 2 hafta sonra mutlaka gelmelisin, o boya akacak ve renk alacali olacak, mutlaka bir kat daha gecmeliyiz uzerinden demisti... Bakiniz: " Annee ben Hurrem oldum :) "


Ve iste son halim :) 2. kat karamel rengi boyanmis ve dumduz kesimden nefret edip katli kesilmis yeni saclarim :) Suratimda gram makyaj yok, hos goreceksiniz artik...



 Merhabaa! Bu arada beni belki hic gormeyenler vardir, buyrun sifir makyaj Caramel karsinizda :) 

Bu arada evet yuzumde birkac belirgin benim vardir, ve kizimin onlari surekli yuzumden tirnagiyla kazimaya calistigi dogrudur :) Cocuk hic vazgecmiyor, gozumun kenarindaki, yanagimdaki, gozumun altindaki benlerimi surekli ve surekli leke fln sanip cikarmaya calisiyor :)

Karamel saclarima bayildim! Uzun birkac yil bu rengi kullanmaya kararliyim artik, ozlemisim yillardan sonra. Bu sac kesimi de bence cocuklu annelerin kurtaricisi, banyodan cik hicbir sey yapma! Tabii banyodan cikip kurutunca bu kadar afilli durmuyor, kuafor fonu diye reddedemeyecegimiz bir olgu var :D

Benim kuaforum Sahrayicedit Cebesoy Sokak'taki Ilker Kuafor. Ilker (Cakici) abiyle 20 senedir tanisiyoruz, ip atladigim zamanlari bilir. Cok cok az baska kuaforlerle aldatmisimdir O'nu, genelde evde kendim boyamak suretiyle batirip O'na kosarim :) Vallahi kuafor konusunda sadik biriyim, tamam eskisi gibi Sahrayicedit'te oturmadigimiz icin her zaman gidemiyorum ama yillardir vazgecemedigim biridir kendisi. Zaten bebegim oldugundan beri fon de cektirmedim, ama artik evde boyamaktan bunaldim, her ay zaman yaratip Ilker Abi'ye birakacagim saclarimi.

Kendisi cok cok iyi bir insan olmasinin yani sira iyi de kuafordur. Hatta genelde size olmayacagini dusundugu bir seyi asla yapmaz, mesela 20 senedir kahkul istiyorum kesmiyor :) Alnim cok genis olmadigindan kahkul olmazmis bana. Bu sefer de cok guzel bir is cikardi vallahi ellerine saglik, yeni karamel rengime hayranim su an!

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Yeni saçlarınız çok yakışmış .. iyi günlerde severek kullanın..
    Sevgiler

    YanıtlaSil