11 Mart 2013 Pazartesi

Kadinlar Gunu Ganimetlerim ve Yves Rocher


Cok uzun zamandir yoktum, sanirim bu bende aliskanlik yapti... Maymun istahli bir koc burcu olmamdan kaynakli, herseyden cok cabuk bunaliyorum... Yine yeniden blogumu cok ozledim, yillar oncesi kadar faal olamasam bile artik daha cok yazmaya calisacagim. Zeynep artik 21 aylik ve ben hayat sanki biraz daha kolaylasti! En azindan bazi bazi evim toplu durabiliyor, yiyecek yemek bulabiliyoruz ve kendime ayirabildigim kucuk zamanlar olabiliyor :)

Disaridan beni tanimayan biri baktiginda birkac aylik blog gorur ama ben bile inanamiyorum kac senedir blog yazdigima! Eski yazilari teker teker geri almaya calisacagim, cok acili bir surec olacak benim icin :)



Aylardir elim hicbir kozmetige gitmedigi gibi kozmetik alisverisi de yapamadim, icimden gelmedi vallahi. Ama bu ay basindan beri fark ettim ki eski halime donmek istiyorum, biraz suslenmek puslenmek istiyorum. Tabii baska kadinlar kendilerini 21 ayda degil daha evvel toplardi ama ben tembel bir kadin oldugum icin durum boyleyken boyle :)

Fotolarda kadinlar gununu firsat bilip de uzun zamandan sonra yaptigim kozmetik alisverislerimi gorebilirsiniz. Alttaki fotoda Watsons ve Gratis ganimetleri mevcut. Bilindik seyler, enteresan birsey yok yani... Sadece Rimmel'in cok begendigim Apocalips glosslarindan bahsedebilirim, ki kendilerine bayildim bayildim! Zaten onlari baska bir yazida anlatacagim.

Fakat bugun ozellikle yazmak istedigim konu, Yves Rocher markasidir. Ben daha once bu markadan sadece kayisili peelingi denemistim, kendisi bircok blogda ovguyle soz edilen bir urundur. Ben de cok seviyorum bu peelingi ama baska bir urun denemeye firsatim olmamisti bu markadan.

O kadar cok marka o kadar cok yenilik var ki insan neye yetisecegini bilemiyor. Ben de bu markaya olan sebepsiz mesafemi ortadan kaldirmak istedim. Hazir kadinlar gunu icin tum urunlerde % 30 indirim yapmislarken birkac urun ativerdim torbama. Hatta yetmedi online sitesinden de 2 urun aliverdim, gelince online alisveris macerami da paylasirim.

Ben neden bu markaya onyargiyla yaklasmisim hic anlamiyorum. Urunleri guzel gozukuyor, ee mutemadiyen yaptiklari indirimler de pek sukela! Hemen dun gece cilt nemlendirimi acip kullandim, memnun kaldim. Hele blog aleminde ove ove bitirilemeyen dokulmelere karsi sampuani beni benden aldi banyodan sonra! Saclarim ferah, kuruttuktan sonra eskisi gibi kafama yapismadi... Sanirim gozbebeklerimden biri olacak bu sampuan, bakalim kullandikca daha iyi yorum yapacagim.

Tabii yeni marka kesfetmenin kotu tarafi, herseyden denemek istiyorsun! Su an ben tum urunlerine elimi atip orama burama surmek istiyorum yahu... Mesela parfumlerinin kokusu bir harika; nazik, klasik, hos kokular. Bakalim dogum gunum yaklasiyor ve dogumgunume ozel guzel kampanya sunuyorlar.

Sizin Yves Rocher markasindan memnun kaldiginiz urunler nedir?



7 yorum:

  1. Bende Nude'un şampuanını ve Benrinin pamuk ve asetonunu aldım sadece. YvesRocher'a bende bayılıyorum. Saç kremi, göz makyajı temizleyici, asansörlü göz kalemleri(akmıyor, çıkmıyor, alerji yapmıyor) ilk aklıma gelenler. Allığını, rujunu, fondötenini, pudrasını, keçe uçlu eyelinerını da kullanıyorum. Fırçaları da fiyatına göre çok iyi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tum bu urunleri aklima yazdim, teker teker denicem canim :)

      Sil
  2. Yves Rocher dan;aslında göz olan ama benim kaşıma kullandığım farına,yeni çıkan fondotenine,göz temizleme losyonuna ve tırnak bakım setine bayılıyorum! Yazın ise saça durulama gerektirmeyen kremi favorim! Yalnız senin de aldığın organic roll-on'u hiç beğenmedim :/ genel olarak seviyorum :) güle güle kullan aldıklarını
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben hormonlarim yuzunden terleyemeyen bir insanim, roll-ondan fazla birsey beklemiyorum hehe.. guzel koksun, ferah ferah gelsin yeter :D zaten muhtemelen bu yuzden bu kadar sevdim bu urunu :D diger saydigin urunler de aklimda! muck :)

      Sil
  3. Bayılıyorum böyle samimi yazılmış postlara hem keyifli hem eğlenceli devamını bekliyorum :) Yves Rocher saç dökülmesine karşı olan şampuanı bende kullanıyorum ve memnunum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim :) keske bebek olduktan sonra bloguma zaman ayirabilseydim de kapatmasaydim diyorum simdi.. kismet, simdi deli gibi calisip arayi kapatmaliyim, bu da demektir ki sizleri bir suru yazi bekliyor hihi :)

      Sil
  4. Acı bakla özlü dökülme karşıtı şampuanı bende kullanıyorum ve memnunum.Umarım sizde memnun kalırsınız.

    YanıtlaSil