4 Mayıs 2009 Pazartesi

Nars % 50 Indirim


Harvey Nichols, 31 Mayıs'a kadar bazı markalarda % 50 indirim yapmış! Ben de fırsat bu fırsat deyip, Laura Mercier ve Nars standına bir uğradım. Acil bir ihtiyacım yoktu, ben de sadece yukarıda gördüklerinizi aldım.

Cildim için kullandığım Clinique Foam Cleanser bittiğinden yerine Nars temizleyici geldi. Henüz kullanmaya başlamadım, ileriki günlerde fikirlerimden haberdar ederim sizleri. Umarım iyidir çünkü makyajımı tam olarak çıkaran bir temizleyiciye denk gelemedim şu ana kadar nedense??? Ne kadar iyi temizlersem temizliyim, tonik sürdüğüm pamukta hep föndöten ya da pudra kalıntılarına rastlıyorum :( Çıldırıcam...

Bunun yanı sıra en çok kullandığımız ve en çabuk biten ürünlerden biri de göz makyajı temizleyici değil mi?? İşte o yüzden hali hazırdaki temizleyicimin yedeği olarak Nars 2 fazlı göz makyajı temizleyici aldım. Sanırım 27 TL'ye geldi, şaka gibi :)

Makyaj malzemesi olarak da sadece ve sadece All About Eve ikili far aldım çünkü fiyatlar tam komediydi :) İkili farlar 34 TL'ye geliyor! Alhambra alacaktım ama kalmadığı için, neredeyse aynısı olan All About Eve'de karar kıldım.

Geldik en ilgimi çeken ürüne... Laura Mercier'nin renkli nemlendiricisinin methini duymuştum. 90 TL olan ürün 45 TL'ye inince yaz için alıp kullanmak istedim. Cildim yağlı olduğu için yazın oil free renkli nemlendirici daha uygun kaçacak tahminimce...

Haa bir de yaz için alacaklarım listemde Mac face prep prime spf 50 baz var... Kışın spf diye kasmayıp spfsiz olan ince formüllü bazı almıştım. Ama yazın 50 spf yi sürer üstüne de pudrayla falan işi kotarırım diye düşünmekteyim??

Bir de aklımda Shiseido'nun ünlü mavi ambalajlı ultimate sun protection ürünü var... Annem senelerdir onu kullanır, sanırım ben de losyonundan alıcam en kısa sürede!

Eksik ürünleriniz, fiyat pahalı geldiği için kıyıp da alamadığınız malzemeler varsa lütfen koşup alınızzz :)) Lakin bu indirim hayatta kaçmaz! Benim umarım mayıs sonuna kadar yolum bir daha düşmez Kanyon'a, çünkü gide gele bişiler almaktan korkuyorum :))

1 yorum:

  1. allahım bu nasıl bir indirimdir :( keşke şimdide olsa :((( hepsini toplar alırım. keşke alsam :DS bırak kendini tutmayı koşa koşa giderim :DD:D:

    YanıtlaSil