2 Haziran 2011 Perşembe

Zeynep Artık Bir Dünyalı ^_^

Evet sonunda beklenen haber :) Zeynep doğdu, diğer bir deyişle yavrulayıp geleceğim diyen karamel’im sonunda yavruladı… Artık başımızda 2 kokoş var.
Henüz resmini görebildim Zeyno kuzunun ama o bile yetti bu yorumu yapabilmem için:) Zeynep annesinin kopyası. Yarın ziyaret edip bol bol bakışıcaz Lilo’mun arkadaşı ile, Şimdiden büyüsünler biran öncede güzel güzel oynasınlar biz kahvelerimizi içerken diyorum.
Çok sağlıklı maşallah ikiside, az önce Karamel ile konuştum sesi süper geliyordu. Teknik bilgilere gelecek olursak Karamel epidural sezeryanla 38.haftasında doğum yaptı ve yorumu “Epidural harikaymış ya!” oldu :) , Zeynep 3140gr dünyaya geldi denilene göre canavar gibiymiş allah nazarlardan saklasın, gayet saçlı başlı akça pakça bir kız.
Bunların dışında Karamel güneşli güzel bir günde doğurmak istiyordu, tam gönlüne göre oldu İstanbul ışıl ışıl bugün, herhalde Zeynep’e hoşgeldin rengarenk dünyana diyor evrende. Zeynep dünyan hep rengarenk ışıl ışıl olsun, sağlıkla mutlulukla annen babanla beraber çok güzel bir hayata büyü inşallah.

Hersheyler & Lilosh


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder