2 Mayıs 2013 Perşembe

Yves Rocher Repair Sac Maskesi


Son zamanlarda kullandigim 3'lu seri! Yves Rocher Repair serisi, benim saclarimi kurtardi! Burada koyu kahve sac rengimden karamel rengine nasil dondugumu anlatmistim, tabii ki her guzel seyin kotu yani oldugu gibi benim de saclarim muhtesem bir renk almasina ragmen yandi ve sagligini kaybetti :(

Ama bu seri oyle iyi geldi ki anlatamam...




Bugun ozellikle tanitmak istedigim cok sevdigim Yves Rocher Repair Sac Maskesi... Bu fotolar cok onceden cekildi, su an yariladim bile!

Banyo bitimine yakin, suyunu akittigim saclarima guzelce (hatta bol bol :S ) surup dagitiyorum. 5 dakika bekleyip duruluyorum. Arkasindan da yine bu serinin sac kremini kullaniyorum. Ilk basta bu maske sac tararken zaten yumusak yapar diye dusunerek sac kremini almamistim. Fakat gordum ki hayir sac kreminin gercekten faydasi var! Artik saclarim banyo sonrasi gercekten cok daha kolay taraniyor... Repair sac kreminin de yazisi gelecek!

Haftada 2 kere yaptigim bu maske, benim favorilerim arasina girdi bile... Karamel rengine dondugum zaman sac tellerim ne haldeydi, simdi ne haldeler! Girc girc yapan, Barbie saclarini andiran saclarim gercekten cok yol kat etti bu maske sayesinde.


Yapisi kati degil, yumusak bir vucut kremi kivaminda. Kokusu hosuma gidiyor, nasil anlatsam bilemedim, siz gidin bir koklayin sampuanindan :) Eger saclariniz benim gibi gucsuz dustuyse, bu maskeyi denemek isteyebilirsiniz. Ben kesinlikle tekrar tekrar alacagim bu urunu!


Bu seriye ait bir de bakim yagi var elimde, ama henuz onu kullanmaya baslamadim. Eminim ki o da beni mutlu edecektir!

Bu seriyi Yves Rocher'nin bir ara yaptigi guzel kampanya sayesinde almistim, 2 sampuan alana bir sac bakim urunu hediye ediyorlardi. Bizim evde sampuan cok tuketildigi icin 4 sampuan alip stoga koyunca 2 bakim urunum bedavaya geldi :) Biri bu maske digeri de bu seriden sac bakim yagi soyledigim gibi... Bu urunlerin de tanesinin 19.90 civari oldugu dusunulurse, gercekten guzel bir firsatti!

Yves Rocher firsatlarini seviyorum! Gerci su an su dakika bu yaziyi yazarken ayin 2si oldugunu ve kelebek gununu kacirdigimi farkettim!!!!! Of olamaz :( Nasil unuttum ayin son gunu internet satisa bakmaya pofff... Neyse artik kismet bu ay sonuna :)

Bu arada internet sayfasina baktim da, su an sac bakim urunlerine %20 indirim var :D Kacirmaya gelmez! Ben yulaf serisindeki durulanmayan sac bakim balmini alacagim kesinlikle!

2 yorum:

  1. Bu maskeden bende almaya karar verdim yazdiklarinizdan sonra umarim memnun kalirim.

    YanıtlaSil
  2. Bu maskeden bende almaya karar verdim yazdiklarinizdan sonra umarim memnun kalirim.

    YanıtlaSil